keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Syksyn kuulumisia


Pitkästä aikaa taas kuulumisten pariin. Patun kaviokuume on parantunut ja pikkuponilla voi jo ratsastaa kevyesti, jee! Patu kävi pari viikkoa sitten klinikalla hiekkakuvissa jatkuvan ripulin takia ja mahasta löytyikin iso hiekkakertymä, jonka vuoksi Patulla on psylliumkuuri. Onneksi Patun ripulille löytyi syy nopeasti ja poni saadaan kuntoon.

Jemina on mennyt Patulla lähinnä ilman satulaa. Patu on ollut reipas ja tykkää kun on päässyt taas liikkumaan saikun jälkeen. Lisäksi Patu pääsi isompaan tarhaan jossa sillä on tarhakaveri Bambi. Ellikin olisi tarkoitus laittaa kolmanneksi tammaksi. Bambista ja Patusta tuli heti kaverit ja ne ovat rapsutelleetkin jo.








Jemppu on mennyt myös Bambilla jonkin verran. Bambilla ei ole vielä sopivaa satulaa joten Jemppu ei ole vielä kunnolla päässyt menemään Bambilla. Ilman satulaa on kuitenkin ravannut, mennyt puomeja ja laukannutkin vähän. Bambilla on ollut satuloita kokeilussa ja toivottavasti pian löytyisi sopiva. Bambin hampaat saatiin hoidettua, rokotettua se ja psylliumkuurinkin Bambi sai. Bambin kunto on parantunut huomattavasti ja heinämaha pienentynyt. Ylhäällä olevat kuvat on jo melko vanhoja, mutta Jemina kävi kerran Bambin kanssa maastossa ilman satulaa. Bambi oli tosi kiltti ja rauhallinen vaikka muita heppoja ei ollut mukana.






Poneille ja Jeminalle kuuluu hyvää. Minkälaista postausta haluatte seuraavaksi? Esimerkiksi kysymyspostaus, videopostaus tai jokin muu erikoispostaus! Tätä blogia koitetaan nyt päivitellä vähän ahkerammin :) Miltä kuulostaisi joulukalenteri?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti